Menyelesaikan Masalah Komputer,Server Dan Gadget Anda
 
HomeJuruteknik GanuFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Private Server..

Go down 
AuthorMessage
PenCipTaIT
New User
New User


Posts : 2
Points : 6
Terima Kasih : 1
Join date : 20/06/2011

PostSubject: Private Server..   Mon Jun 20, 2011 2:38 pm

Ajar kat aku cmne nk buat private server secara terperinci...aku nk wat private server utk aku main online dgn member2 aku... dan ajar kat aku cmne nk edit dari JinOnline...aku xde eudemon online...so aku xtaw sgt...
Back to top Go down
View user profile
DocDotCom
Administrator
Administrator
avatar

Posts : 61
Points : 152
Terima Kasih : 10
Join date : 18/12/2009
Age : 29

PostSubject: Re: Private Server..   Fri Sep 02, 2011 4:41 am

PenCipTaIT wrote:
Ajar kat aku cmne nk buat private server secara terperinci...aku nk wat private server utk aku main online dgn member2 aku... dan ajar kat aku cmne nk edit dari JinOnline...aku xde eudemon online...so aku xtaw sgt...

salah tempat ni...g tnyer kat cara buat eudemons..hehe
Back to top Go down
View user profile http://juruteknikganu.help-out.net
Online92
Junior Member
Junior Member
avatar

Posts : 10
Points : 10
Terima Kasih : 1
Join date : 09/04/2012

PostSubject: Re: Private Server..   Thu Apr 26, 2012 4:19 am

;P~!!
Back to top Go down
View user profile
touma123
[Moderator]
[Moderator]


Posts : 84
Points : 154
Terima Kasih : 7
Join date : 06/04/2012

PostSubject: Re: Private Server..   Fri Apr 27, 2012 12:46 pm

same
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Private Server..   

Back to top Go down
 
Private Server..
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Juruteknik Terengganu Forum :: Games :: Eudemons Online P.Server :: Tentang Server Eudemons Online :: Hack Atau Alatan Editer Eudemons-
Jump to: