Menyelesaikan Masalah Komputer,Server Dan Gadget Anda
 
HomeJuruteknik GanuFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 [FREE] download software untuk laman web yang disekat SKMM malaysia

Go down 
AuthorMessage
DocDotCom
Administrator
Administrator
avatar

Posts : 61
Points : 152
Terima Kasih : 10
Join date : 18/12/2009
Age : 29

PostSubject: [FREE] download software untuk laman web yang disekat SKMM malaysia   Fri Sep 02, 2011 4:26 am

Suruhjaya Komunikasi & Multimedia Malaysia (SKMM) sekat favourite korang?
tak boleh nak download movie fovourite korang?
kepada kaki tegar movie download dah gelisah tak dok diam sebab tak boleh download movie?
so, aku ada software yang membantu korang surf kembali laman-laman web yang disekat oleh SKMM
so, bile dah boleh tu share share lah kat membe ye!

100% free
1000% no virus
10000% tested oleh TT and friends
100000% enjoyed


CONTOH LAMAN WEB YANG DISEKAT OLEH SKMM:
cecuber cecuber buka laman web ni? TT gerennti korang tak boleh bukak nye
http://www.piratebay.org
http://www.warez-bb.org
http://www.movie2k.com
http://www.megavideo.com
http://www.megaupload.com
http://www.duckload.com
http://www.fileserve.com
http://www.filestube.com
http://www.depositefiles.com
http://www.putlocker.com

DOWNLOAD FILE:
Download Here

INSTRUCTION TO USE:
1. install je cam biasa
2. buka Hotspot Shield Lunch
3. tunggu sampai kotak [CONNECTED] muncul
3. enjoy surf!

Diambil Oleh : rzyiem carigold Forum

Info Daripada : tongkatali
Back to top Go down
View user profile http://juruteknikganu.help-out.net
 
[FREE] download software untuk laman web yang disekat SKMM malaysia
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Juruteknik Terengganu Forum :: Tentang Komputer Peribadi :: Kongsi Perisian-
Jump to: